Styrstad/Lundby, Norrköping

Oranievägen 34

Såld
  • 6 rum
  • 121 kvm
  • Parhus

"DRÖMLIVET PÅ LANDET VÄNTAR"

Med ett idylliskt läge omgivet av somriga ängar och grönskande vidder ligger detta tilltalande parhus med fristående garage och ordentlig, men samtidigt lättskött tomt.
Det klassiska utseendet med vit träpanel och svart tak & plåtdetaljer ger ett tidlöst intryck och insidan är väl genomtänkt.
Här finns bland annat ett läckert kök med sober färgsättning, utgång till altanen och öppen planlösning mot vardagsrum & matplats. En omtyckt layout med fokus på de sociala ytorna.
Här finns även två lyxiga bad-/duschrum, en suverän tvättstuga, ett extra allrum och fyra bra sovrum.

Den inbjudande tomten ger omedelbart ett prydligt intryck med asfalterad uppfart som övergår i stenläggning följt av trädäck intill husets entré. En uppvuxen och vintergrön häck mot grannen ger tillsammans med en blomstrande stenrabatt ett mjukt och fint tillskott. När det vankas grillmiddag, vinlunch eller ett hederligt parti kubb passar den soliga baksidan perfekt. Här finns både altan, pergola, lagom stora gräsytor och en vidsträckt utsikt över det sagolika landskapet.

Utmärkt parkering- och förvaringsmöjlighet i det fristående garaget och den rejäla uppfarten rymmer ytterligare tre bilar. På både hus- och garagetak har man låtit installera solceller vilket genererat ca 8000kwh/år.

Att slå ner sina bopålar i Styrstad/Lundby innebär en harmonisk boendemiljö för hela familjen. Men trots den lantliga känslan behöver det inte göras avkall på närheten till citykärnans stora utbud då det endast tar ca 10 minuter med bil in till centrala Norrköping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna