Skärlunda/Eksund, Norrköping

Borg Grönlund 1

REDO™
  • 5 rum
  • 138 kvm
  • Villa

"LANTLIG IDYLL MED AVSKILT LÄGE"

Varmt välkomna till Borg Grönlund 1!

Här möts du av en charmig villa trivsamt belägen i ett avskilt läge på landet. Insidan erbjuder en välplanerad planlösning om 138 kvm fördelat över sex rum och kök. Här finns bl.a. tre trivsamma sovrum, ett inbjudande vardagsrum med en braskamin, ett helkaklat badrum med tvättavdelning och en gästtoalett i anslutning till entrén. Vidare erbjuds även goda förvaringsmöjligheter via klädkammare, groventré och bastu.

Här kommer ni bo med en vacker utsikt över ängar, hästhagar och öppna landskap. Tomten erbjuder en stor och rymlig altan i härligt solläge där hela familjen kommer kunna avnjuta flera middagar och trevliga stunder. Vidare på fastigheten finns ett garage, carport och en unik fjällkåta med grillmöjligheter vilket blir ett trevligt inslag under vinterhalvåret. I Borg Grönlund kommer du att bo med närhet till naturen, badplatser och fina promenadstråk. Här finns även goda förbindelser till både Norrköping och Linköping såväl som Skärblacka samt Finspång. Lägg även därtill god cykelväg hela vägen in till Norrköping.

Annonsen kommer att uppdateras med invändiga bilder, planritning och ett besiktningsprotokoll. Välkomna redan nu med er intresseanmälan.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skärlunda/Eksund, Norrköping

Borg Grönlund 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.