Norrköpings Hedvig, Norrköping

Mästermansgatan 224

Såld
  • 105 kvm
  • Radhus

Välplanerat radhus med stor potential på Lindö!

Med ett trivsamt läge på sista gatan i området intill grönområden och lekparker i omtyckta Lindö ligger detta välplanerade radhus om 5 rum och kök. Husets 105 kvm är praktiskt fördelade på ett våningsplan och den genomtänkta planlösningen gör huset lämpligt för såväl den lilla som den stora familjen.

Huset erbjuder totalt fyra sovrum, samt två klädkammare. Här återfinns även två stycken badrum och ett kök med härligt ljusinsläpp från husets baksida.

Lättskött tomt med insynsskyddat läge och en härlig stenlagd altan perfekt för eftermiddagskaffet, grillkvällar och barnlek. Till bostaden hör garageplats i länga samt parkeringsplats.

I samfällighetsavgiften ingår TV-paket, internet samt telefoni från ComHem.

Radhuset har ett populärt och lugnt läge på lågtrafikerad återvändsgata med praktiskt gångavstånd till förskolor, skolor, lekparker och grönområden samt mataffär och kommunikationer. I närområdet finns härliga Lindö småbåtshamn med restaurang, minigolf, glasskiosk och vackra promenadstråk längsmed vattnet, och ner mot Lindö Strand finns utegym, volleybollbana och stor lekplats.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna