Lindö, Norrköping

Mästermansgatan 214

  • 3 rum
  • 105 + 13 kvm
  • Radhus
Utgångspris 3 295 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"Radhus på populär återvändsgata i Lindö"

Varmt välkomna till Lindö och populära Mästermansgatan.

Med ett trivsamt läge intill grönområden och lekparker i omtyckta Lindö ligger detta välplanerade radhus om 3 rum och kök. Huset är praktiskt fördelat med två bra sovrum som med enkelhet går att göra om till fler om så önskas, ett rymligt vardagsrum, ett modernt och arbetsvänligt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum samt två helkaklade badrum, perfekt för såväl den lilla som den stora familjen. Från köket når du även fastighetens inhägnade baksidan med både gräsmatta och altan.

Tomten mäter totalt 270 kvm, plan och lättskött med ett insynsskyddat läge där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssol som lämpar sig perfekt för grillkvällar och barnlek. Till bostaden hör garageplats i länga samt parkeringsplats. I samfällighetsavgiften ingår TV-paket, internet samt telefoni från Tele2.

På Mästermansgatan 214 bor du i ett populärt och lugnt läge på lågtrafikerad återvändsgata med praktiskt gångavstånd till förskolor, skolor, lekparker och grönområden samt mataffär och kommunikationer. I närområdet finns härliga Lindö småbåtshamn med restaurang, minigolf, glasskiosk och vackra promenadstråk längs med vattnet, och ner mot Lindö Strand finns utegym, volleybollbana och stor lekplats.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka visningstid via vår hemsida

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Lindö, Norrköping

Mästermansgatan 214

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.