Lindö, Norrköping

Seglargatan 24

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 101 + 101 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 990 000 kr

PERFEKTA FAMILJEVILLAN MED IDYLLISK TRÄDGÅRD!

Varmt välkommen till Seglargatan 24 i Lindö och den perfekta familjevillan med attraktivt hörnläge och en idyllisk trädgård som erbjuder sol hela dagen!

Nu finns möjligheten att förvärva ett mycket välskött enplanshus med källare som ger plats för hela familjen. Entréplan erbjuder ett trivsamt kök i öppen planlösning mot matplats och ett genomgående vardagsrum med stora fönsterpartier som ger en härlig rymd. Från köket nås den fantastiska balkongen med sol hela dagen och utsikt över den grönskande trädgården. Vidare har vi två sovrum med platsbyggda garderober, gästtoalett och ett modernt helkaklat badrum från 2024 med flera bekvämligheter! Källarplan erbjuder en mängt förvaringsmöjligheter, ett allrum, ytterligare två sovrum, badrum med tvättstuga samt en kaklad groventré med utgång till baksidan samt det rymliga garaget. På baksidan finner vi den magnifika uteplatsen omgiven av naturens vackra färger, detta är den perfekta samlingsplatsen för familj och vänner!

Här bor du lugnt och bekvämt i ett barnvänligt villaområde med begränsad trafik och närhet till den vackra småbåtshamnen som erbjuder restaurang, glasskiosk, äventyrsgolf och flera härliga promenadstråk längst med vattnet och skogen. Inom gångavstånd finns även flera lekparker, förskolor, skola, mataffär, idrottsplats, kommunikationer via buss och flera härliga grönområden.

Ta chansen att förvärva den perfekta familjevillan - välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindö, Norrköping

Seglargatan 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.