Lindö, Norrköping

Radargatan 25

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 120 + 6 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 695 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"Enplansdröm med pool & solceller i Lindö!"

Nu finns möjligheten att förvärva denna eleganta villa belägen på en lugn återvändsgata i ett av Lindös mest omtyckta områden!

Insidan erbjuder ett trivsamt kök i öppen planlösning mot ett luftigt vardagsrum med god plats för både soff- och matgrupp. Från vardagsrummet nås den underbara uteplatsen med trädäck och pool i bra solläge. Perfekt plats för lek och umgänge med familj och vänner. Familjevänligt boende med tre bra sovrum, tvättstuga och två dusch/badrum. Goda förvaringsutrymmen i hall och två separata klädkammare.

Utsidan erbjuder två uteplatser, en altan med tak på framsidan och ett trädäck med plats för matgrupp och loungemöbler på baksidan. Med andra ord ett riktigt sommarparadis där man själv väljer mellan skugga och sol. På tomten finns även ett rymligt garage (42 kvm) med solceller, goda förvaringsmöjligheter, infrabastu och gym. I samfällighetsavgiften ingår även ett garage med elektrisk port.

Här bor man med naturen runt husknuten och i direkt närhet till skog och vackra promenadstråk. I närområdet finns bl.a. småbåtshamn, kvarterskrog, padelhall, förskolor, skolor, lekparker, badstrand och en välsorterad matbutik. Bekvämt cykelavstånd in till citykärnan och täta bussförbindelser.

OBS! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för besiktningsprotokoll.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Vänligen boka din visningstid via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lindö, Norrköping

Radargatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.