Lindö, Norrköping

Mästermansgatan 200

Såld
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Radhus

Renoverat och välplanerat radhus med friköpt tomt - Lindö

Med ett trivsamt läge intill grönområden och lekparker i omtyckta Lindö ligger detta välplanerade radhus om 5 rum och kök. Husets 105 kvm är praktiskt fördelade och den genomtänkta planlösningen ger plats åt både den lilla och stora familjen, med goda förvaringsmöjligheter och härliga umgängesytor.

Nytt kök från 2023 med trivsam köksö, integrerade maskiner och en modern, öppen planlösning mot stor matsalsdel med generösa fönsterpartier och ett gediget ljusinsläpp. Matsalen ligger intill det mysiga vardagsrummet med utgång till altanen. Huset rymmer tre rymliga sovrum, samt två klädkammare. Fräscht och helkaklat duschrum -22 samt praktisk gäst-wc -22, bägge med golvvärme.

Den friköpta tomten om 270 kvm erbjuder en plan och lättskött tomt med insynsskyddat läge och en härlig altan med eftermiddags- och kvällssol som lämpar sig perfekt för grillkvällar och barnlek. Till bostaden hör garageplats i länga samt parkeringsplats. I samfällighetsavgiften ingår TV-paket, internet samt telefoni från ComHem.

Radhuset har ett populärt och lugnt läge på lågtrafikerad återvändsgata med praktiskt gångavstånd till förskolor, skolor, lekparker och grönområden samt mataffär och kommunikationer. I närområdet finns härliga Lindö småbåtshamn med restaurang, minigolf, glasskiosk och vackra promenadstråk längsmed vattnet, och ner mot Lindö Strand finns utegym, volleybollbana och stor lekplats.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna