Kvarnberget, Norrköping

Långdansgatan 224

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 395 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Familjevänlig villa med bästa läget mot grönområde!

Välkommen till denna välplanerade villa med trivsam tomt och närhet till natur och sjö. När du stiger in i villan möts du av en varm och inbjudande atmosfär som omedelbart gör att du känner dig hemma. Denna villa erbjuder hela fyra sovrum, två badrum och en trevlig närhet mellan kök och vardagsrum. Här finns det gott om plats för hela familjen att koppla av och trivas på. Vardagsrummet är rymligt och välkomnande med en mysig kamin som sprider värme och ger en känsla av hemtrevnad. Köket är rymligt och modernt utrustat med allt du behöver för att skapa fantastiska måltider och umgås med vänner och familj. Från vardagsrummet når du ett trevligt inglasat uterum med golvvärme och AC.

På tomten finns det gott om plats för lek och aktivitet. Här kan du koppla av och njuta av den vackra omgivningen i lugn och ro. Närheten till naturen och sjön gör det enkelt att upptäcka den vackra omgivningen och njuta av utomhusaktiviteter som exempelvis cykling och vandring. Du har även tillgång till ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. I samfällighetsavgiften ingår ett garage samt en parkeringsplats.

Gångavstånd till spårvagn, förskola, skola, badplats och naturen. Cykelavstånd till Mirum galleria och centrala Norrköping.

OBS! Annonsen kommer uppdateras med besiktningsprotokoll under nästa vecka.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka din visningstid via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnberget, Norrköping

Långdansgatan 224

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.