Fyrby, Norrköping

Anders Reimers väg 14

Såld
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Villa

DEN PERFEKTA FAMILJEVILLAN!

Varmt välkommen till Anders Reimers Väg 14 och den perfekta familjevillan fördelat över ett plan, belägen på en lågtrafikerad väg och med en fantastisk insynsskyddad trädgårdstomt!

Nu har du möjligheten att förvärva ett välskött enplanshus i barnvänliga Fyrby, som haft en och samma ägare sedan nybyggnadsåret. Huset är uppfört 1987 och är fördelat över fem rum och kök samt två badrum, varav ena med bastu! Insidan erbjuder en luftig och härlig planlösning där kök, matplats och vardagsrum går i ett via öppen planlösning. Vidare har vi en avskild del för tre sovrum samt ett närliggande badrum. Sist men inte minst har vi master bedroom med ett alldeles eget nyrenoverat badrum med tillhörande bastu! Flera goda förvaringsutrymmen samt en tvättstuga i anslutning till kök och groventré.

Utsidan erbjuder en plan och lättskött trädgårdstomt som till större delen är insynsskyddad genom fullväxta träd och grönskande buskar. På tomten finns även flertalet fruktträd så som äppelträd, päronträd och körsbärsträd samt en stenlagt uteplats med utgång från vardagsrummet! På fastigheten finns även ett äldre uthus med renoveringsbehov, men passar utmärkt som extra förrådsutrymme.

Här bor hela familjen tryggt och bekvämt med närhet till Eneby centrum, grönområden och kommunikationer via buss och spårvagn.

Ta chansen att förvärva ett välskött enplanshus som endast haft en och samma ägare sedan nybyggnadsåret! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna