Ensjön, Norrköping

Ensjövägen 46

Såld
  • 5 rum
  • 149 kvm
  • Villa

"SJÖNÄRA VILLA I POPULÄRA OMRÅDET ENSJÖN"

Med ett eftertraktat och härligt läge på gångavstånd till Ensjön ges nu möjligheten att förvärva den moderna villan på Ensjövägen 46.

Huset är byggt år 2000 i 1 ½ plan och den inbjudande insidan består av sociala ytor och tre bra sovrum, med möjlighet att inreda ytterligare 2-3 sovrum om så önskas.
På entréplanet finner du vardagsrum, kök, två sovrum, tvättstuga, klädkammare och duschrum. Här kan vardagsrummet delas av för ytterligare ett sovrum. I vardagsrummet är det öppet upp till den övre planet där tre stora takfönster ger ett härligt ljusinsläpp.
Det övre planet består av ett stort allrum som kan delas av till ett större, eller två mindre sovrum. Här finns även klädförvaring, ett sovrum samt ett badrum.

Med utgång från vardagsrummet nås den soliga altanen med insynsskyddat läge med skogen som närmsta granne.
Friliggande dubbelgarage med stor asfalterad uppfart framför ger gott om plats för flera bilar. Välskött trädgård, fint planerad med stensättningar, murar och planteringar.

Ensjön är ett lugnt område med "på landet känsla" endast några minuters bilfärd från Norrköping city och dess stora utbud.
Nära till förskola och buss och spårvagnshållplats finns på gångavstånd från huset.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna