Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 1

Såld
  • 4 rum
  • 90 + 29 kvm
  • Radhus

Friköpt och totalrenoverat gavelradhus med naturen och havet runt knuten

Äntligen kan vi presentera en ytterst sällsynt möjlighet värd att ta vara på, nämligen ett av Jarlabergs få friköpta radhus med ett av områdets allra bästa lägen!

Huset genomgick en omfattande interiör renovering under år 2023 och genomsyras därmed av en hög materiell standard. Detta kombinerat med tomtens lummiga och insynsskyddade läge bidrar till högsta möjliga trivsel från dag ett.

Här välkomnas ni till ett socialt utformat entréplan där det öppna köket, matplatsen och vardagsrummet binds samman i generöst tilltagna ytor. Det exklusiva köket från Ballingslöv erbjuder gott om arbetsytor och hög förvaringskapacitet. I anslutning till köket finns en matplats för 6-8 personer invid fönsterpartiet som med sitt söderläge släpper in rikligt med solljus. Från köket når ni ut på den rymliga och insynsskyddade altanen där ni njuter av solen under större delen av dagen. Det luftiga vardagsrummet erbjuder en ljus och inbjudande känsla tack vare de karakteristiska takfönstren som bidrar till en extra dimension av rymd. Härifrån når ni ut på balkongen som bjuder på morgon- och kvällssol. På entréplanet finns ett helkaklat badrum utrustat med golvvärme.

Souterrängplanet står för de privata delarna i form av tre ordentliga sovrum, varav ett större och två mindre. Det stora sovrummet har utgång till den stenlagda uteplatsen på husets baksida där ni njuter av den grönskande trädgården. På detta våningsplan finns ett stort och lyxigt badrum med hotellkänsla. I anslutning till badrummet finns en tillhörande tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och förvaring.

I Jarlaberg bor ni i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum och med flertalet populära skolor och förskolor på promenadavstånd. Nacka Strand ligger precis nedanför Jarlaberg och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård. Området trafikeras av flertalet busslinjer som smidigt tar er in till Slussen på 15 minuter. Från Nacka Strand kan ni ta båten till Nybrokajen, Slussen och Strömkajen på 20-35 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje förlängas med en station i Nacka Forum med uppgång mot Jarlaberg, vilken kommer placeras cirka 500 meter från huset och ge en restid på 12 minuter till T-centralen. Planerad driftstart är år 2030.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna