Duvnäs utskog, Nacka

Knut Stangenbergs väg 29

Såld
  • 4 rum
  • 100 + 18 kvm
  • Radhus

Förverkliga radhusdrömmen i familjevänliga Duvnäs Utskog!

På en lugn återvändsgata, med perfekt solläge och med naturen inpå knuten återfinns detta inbjudande radhus som efter 11 år med samma ägare nu står redo för ett nytt, trivsamt kapitel.

Här, i idylliska "Utskogen", bor ni tryggt och bekvämt med ett utmärkt läge i brytpunkten mellan stad och skärgård. Låt er välkomnas till en av områdets mest eftertraktade radhuslängor där ni både erbjuds carport, garage och förråd på den egna tomten.

Detta souterrängradhus är beläget på en grönskande och lättskött tomt. Här skiner solen under större delen av dagen, med framsidan i sydostläge och baksidan i nordvästläge.

På entréplanet välkomnas ni av en rymlig hall som leder er in i det ljusa köket med matplats invid fönsterparti. Från köket finns även en utgång till altanen som bjuder ut er till härliga stunder i solen. På samma våningsplan finns dessutom två ordentliga sovrum som vetter mot den lummiga baksidan. Nerför trappan når ni det spatiösa vardagsrummet som bjuder på gott om plats för socialt umgänge. Vardagsrummet vetter mot husets baksida och härifrån når ni ut på den stora altanen som erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Husets baksida vetter mot en skogsdunge som bidrar till en rogivande miljö. Intill vardagsrummet ligger det tredje sovrummet med plats för dubbelsäng. Vidare erbjuder suterrängplanet en toalett, ett praktiskt förrådsutrymme samt en rymlig tvättstuga som bland annat är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Utöver de goda förvaringsmöjligheterna invändigt, erbjuds även god förvaringskapacitet i det isolerade förrådet och garaget som vetter mot gatan. Dessutom finns ett mindre externt förråd på baksidan.

Huset ingår i Utskogens samfällighetsförening som består av 238 fastigheter. I samfällighetsavgiften ingår bland annat uppvärmning och vatten.

Duvnäs Utskog är ett attraktivt område som ligger aningen avskilt med naturen och havet som närmsta grannar, samtidigt som ni når centrala Stockholm på 20 minuter med bil eller 35 minuter med buss. Alldeles intill bostadsområdet breder Nyckelvikens vidsträckta naturreservat ut sig med sin kuperade skogsterräng. Här bjuds ni ut på härliga promenader eller löpturer med magnifika vyer över Stockholms inlopp. På kort promenad- eller cykelavstånd når ni flertalet populära förskolor och skolor. Nacka erbjuder dessutom ett rikt föreningsliv, vilket enkelt öppnar upp för många möjliga fritidsaktiviteter för barn och ungdomar. Ett komplett serviceutbud når ni i närliggande Ektorps centrum och Nacka Forum.

Sammantaget är detta ett hem som bäddar för långvarig trivsel och en hög livskvalitet!

Tillträde kan ske omkring årsskiftet 2024/2025. Besiktningsprotokoll och energideklaration är beställt, men ännu ej genomfört.

Mer om mäklarna