Västra Ny, Motala

Åtorpsvägen 351

Besiktigad
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 595 000 kr

Fint och välskött hus i populära Västanvik!

Välkommen till Åtorpsvägen 351 och denna tilltalande villa i härliga Västanvik!

Entréplanet utgörs av en välkomnande hall som har direktaccess till planets badrum. Här har du kök, matrum och vardagsrum i en social planlösning vilket skapar perfekta utrymmen för att bjuda hem släkt och vänner. Från köket tar du dig ut till bostadens uterum där spabadet står placerat. Övervåningen är fördelat över två sovrum, klädkammare, duschrum och hall. Källardelen är perfekt yta för förvaring.

Tomten är stor och har bra ytor för odling eller vad man själv önskar. Ett trädäck med gott om plats för solstolar runt poolen skapar härliga dagar i solen under de varma månaderna! Här finns också bra parkeringsplats för bilarna.

Västanvik är ett trevligt och omtyckt område för både fritids- och permanentboende med bekvämt avstånd till både Örebro, Motala och Linköping. Området är mycket välskött och uppskattat av de boende i området då det är nära till bad och båtliv i Vättern. Affär med bra utbud hittar du i Nykyrka och endast två mol till Motala med dess centrum, hamn och fantastiska Varamobaden. till Medevi Brunn kan man både cykla och promenera genom skogen för att dricka brunn, gå Grötlunken eller fira midsommar!

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Ny, Motala

Åtorpsvägen 351

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.