Västanvik, Motala

Kagensvägen 129

REDO™
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 600 000 kr

Fint läge och välskött i Västanvik!

Välkommen till Kagensvägen 129 och denna välskötta villa i Västanvik!

Här hittar du en fastighet som både invändigt och utvändigt är pedantiskt omhändertagen. Här kan du flytta in och njuta av ett hem som är i välskött. Huset erbjuder en trevlig planlösning och har ett fint kök genomtänkt för att underlätta din vardag. Från köket når du bostadens uterum. Bostadens entréplan erbjuder i övrigt vardagsrum i vinkel, tvättstuga/groventré, duschrum och hall. På övervåningen finns möjlighet till tre sovrum samt ett extra duschrum.

På fastigheten finns ett garage med inredd övervåning. Garagets övervåning är perfekt som hemmakontor, gästrum, eller varför inte en studio? Med egen entré får du både avskildhet och flexibilitet ? en idealisk lösning för hemmakontoret eller långväga gäster. På baksidan finns bra förvaringsytor i bod och möjlighet till gästrum.

Den stora trädgården och de välskötta ytorna utomhus är perfekta för både barnlek och trädgårdsprojekt. Här bor du i en fridfull miljö, men med närhet till Motalas bekvämligheter och vackra naturområden. Västanvik erbjuder en harmonisk atmosfär med tillgång till sjö, skog och fina promenadstråk.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västanvik, Motala

Kagensvägen 129

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.