Tegelviken, Motala

Tegelvägen 6

  • 6 rum
  • 138 kvm
  • Villa
Utgångspris 5 690 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Modern enplansvilla med pool, spabad och utekök på Tegelvägen 6!

Välkommen till Tegelvägen 6, en fantastisk enplansvilla på Tegelvägen i Motala, där bekvämlighet och lyx möts i en perfekt harmoni. Denna bostad erbjuder allt du kan drömma om för ett bekvämt och avkopplande liv, från det stilrena inomhusboendet till den otroliga utemiljön som bjuder på både pool, spabad och ett tilltalande utekök. Här hittar du även bastu med relaxrum intill.

Köket i den öppna planlösningen - med direktaccess till baksidan är hemmets hjärta, perfekt för matlagning och socialt umgänge. Huset erbjuder hela fem sovrum, vilket skapar perfekta utrymme för familjen. I övrigt finns två helkaklade badrum. Garaget är idag ombyggt till en mindre förrådsdel, samt ett rum med egen entré, perfekt för tonåringen. Här finns allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende, och med småbåtshamnen på gångavstånd får du också möjligheten att njuta av båtliv och vackra promenader vid vattnet.

Här är det bara att flytta in och börja njuta av allt detta hem har att erbjuda. Tegelvägen 6 är en oas för den som söker en harmonisk tillvaro nära naturen, men ändå med enkel tillgång till Motalas alla bekvämligheter.

Välkommen att anmäla intresse!

Boka visning

  • Anmälan krävs, välkommen!

  • Anmälan krävs, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tegelviken, Motala

Tegelvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.