Södra Freberga, Motala

Mästerbovägen 14

Såld
  • 4 rum
  • 132 kvm
  • Kedjehus

Drömmigt Kedjehus med hög standard i nyskick.

I det natursköna och familjevänliga Södra Freberga har vi nöjet att erbjuda en nybyggd modern bostad på 132 kvm, uppförd 2016. Huset har en smart planlösning med fyra rum och kök, fördelade på två våningar. Ljusa rum, stora fönster, hög takhöjd och öppna sociala ytor skapar en inbjudande atmosfär. Bostaden har hög standard gällande både maskiner, material och så väl utförande. Huset har dessutom väldigt smakligt inretts med stilrena kulörer och fina golv. Området är lugnt och tryggt, med naturen nära till hands, vilket gör det idealiskt för den som pendlar till tex Mjölby, Vadstena och Linköping.

Vid entrén möts ni av rikligt dagsljus från stora fönster som vetter mot trädgården. Den öppna planlösningen och den generösa takhöjden skapar en känsla av rymd och harmoni. Vardagsrummet är rymligt nog för stor flexibilitet gällande möblering. Här går du också ut till uterummet på baksidan och trädgården. Köket är fullt utrustat med gott om förvarings- och beredningsyta. Det fina köket går i vitt med rostfria vitvaror. På entréplanet finns också ett helkaklat duschrum, en praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. På övervåningen finns två rymliga sovrum samt ett mindre, där master bedroom har platsbyggda garderober. Ett extra allrum kan enkelt omvandlas till ett tredje sovrum. Här finns också ett helkaklat badrum. De sociala ytorna återfinns även i utemiljön med framförallt det stora uterummet med förmiddagssol men också med den rymliga balkongen och den trivsamma uteplatsen på framsidan som ger extra möjligheter med kvällssol.

Trädgården är lättskött med plana gräsytor som är perfekta för lekande barn. En allmänning intill trädgården ger extra utrymme och en känsla av rymd. Trädäcket erbjuder plats för både loungegrupp och grill. På framsidan finns plats för två bilar i carporten.

Södra Freberga, som ligger 3 km söder om Motala centrum, är ett av stadens nyare bostadsområden. Det har snabbt vuxit fram till ett attraktivt villaområde, med en blandning av rad-, par- och kedjehus samt friliggande villor i både ett och två plan. Området är omgiven av skog och ligger nära Vättern, vilket bidrar till höga rekreationsvärden. Fålehagen erbjuder strövområden och motionsspår, och Motalas populära golfklubb ligger i närheten. Det mysiga Jerusalemsbadet är bara en kort promenad bort, och det finns en lekpark för barnen mitt i området.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som letar efter ett modernt hem med hög standard och ett enkelt boende.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna