Nedre Holm, Motala

Strömgatan 22

Såld
  • 5 rum
  • 159 kvm
  • Villa

Skapa din villadröm i stadsnära Nedre Holm, nära Motala ström

Välkommen till detta fantastiskt belägna hus på Strömgatan 22, med en härlig närhet till Motala ström. Här har du en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i ett hus som stolt står i sitt bevarade originalskick från 1984. Detta charmiga hem erbjuder en solid grund för den som vill sätta sin egen prägel och endast fantasin sätter gränserna!

Den gröna och frodiga baksidan är en fristad för avkoppling och trevliga stunder. Med en stor och fin uteplats har du gott om utrymme för att njuta av soliga dagar, härliga grillkvällar och familjesammankomster i en lummig miljö.

Huset har en stor välkomnande hall med gott om plats för förvaring och möblering, rymligt kök och vardagsrum i vinkel med braskamin. Både kök och vardagsrum har utgång till den lummiga trädgården. Vidare finns tvättstuga, två badrum och hela fyra sovrum. Det finns även en separat byggnad som innefattar garage med förrådsdel samt en friliggande friggebod.

Boendet på Strömgatan 22 erbjuder inte bara ett fantastiskt hem, utan även en livsstil där bekvämlighet och närhet är ledord. Här bor du på ett bekvämt avstånd till skolor och förskolor, vilket underlättar vardagen för barnfamiljen. Serviceutbudet är omfattande och Motala stads centrum ligger endast en kort resa bort.

Detta är en enastående chans att skapa ett personligt och unikt hem på en plats där möjligheterna är oändliga. Missa inte chansen att uppleva detta hus och dess potential, det kan bli starten på ditt nästa stora äventyr!

Kontakta oss idag för en visning och låt dig inspireras av vad Strömgatan 22 har att erbjuda.

Mer om mäklarna