Mossen, Motala

Prinsgatan 41

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 126 + 83 kvm
  • Villa

Gedigen & rymlig 1½-plansvilla med hörnläge på Mossen!

Välkomna till Prinsgatan 41 med centralt läge på Mossen i Motala.

Denna 1½-plansvilla har stor potential och är perfekt belägen på ett eftertraktat hörnläge i hjärtat av Motala. Med generösa ytor och en flexibel planlösning erbjuder detta hem en unik möjlighet att skapa din bostadsdröm. Här finns plats för hela familjen och oändliga möjligheter att anpassa och utforma ditt hem precis som du vill ha det.

Det stora köket ger en fantastisk grund att bygga vidare på, med gott om arbetsytor och förvaring för alla dina kulinariska äventyr. Det stora vardagsrummet, som flödar av naturligt ljus, kan enkelt anpassas för både soffgrupp och matplats, vilket gör det perfekt för sociala tillställningar och familjemiddagar. De rymliga sovrummen erbjuder stor flexibilitet och kan inredas helt efter dina egna önskemål, likaså badrum och tvättstuga.

Den stora och lättskötta trädgården som omgärdar huset erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa en utomhusoas, perfekt för lek, avkoppling och sommarfester. Den mysiga uteplatsen och det stora inglasade uterummet kan bli din nya favoritplats för grillkvällar och trevliga stunder med familj och vänner. Dessutom finns ett praktiskt garage med plats för bil och förvaring.

Med sitt centrala läge i Motala har du nära till allt, skolor, butiker, restauranger och allmänna kommunikationer ligger inom bekvämt gångavstånd. För den som uppskattar naturen finns det vackra promenadstråk och grönområden i närheten, vilket ger en härlig balans mellan stadsliv och naturnära miljö.

Detta är ett hem som inte bara erbjuder komfort och funktionalitet utan också en enorm potential att bli precis den bostad du alltid drömt om. Missa inte chansen att förverkliga din bostadsdröm i denna pärla på Mossen i Motala. Kontakta oss för en visning och upptäck alla möjligheter som detta fantastiska hem har att erbjuda!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Mossen, Motala

Prinsgatan 41

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.