Karlsby, Motala

Karlsbyvägen 12

Besiktigad
  • 4 rum
  • 100 + 16 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Otrolig huscharm med direkt närhet till sjö och natur i attraktiva Karlsby

Välkommen till Karlsbyvägen 12, en bostad utöver det vanliga i hjärtat av omåttligt populära Karlsby. Här bor du på ett högt och fritt läge där du varje dag kan njuta av sjön och den uppvuxna naturträdgården, äta middag i kvällssol på ditt alldeles egna berg eller varför inte värma dig i bastun efter vinterbad i Sågarviken?

En av byns verkliga pärlor är sjön Salstern, där du har möjlighet att fiska kräftor och njuta av de stilla vattnen. Skogarna kring Karlsby är dessutom rika på blåbär, lingon och kantareller ? ett paradis för den som älskar att plocka sin egen svamp och bär. Byn är känd för sitt starka lokalsamhälle där grannar blir vänner och där barnen kan växa upp i en trygg och inspirerande miljö. Här finns det gott om möjligheter för friluftsliv med vandringsleder, badplatser och fiskemöjligheter alldeles runt hörnet.

Det här fantastiskt fina huset från 1930 bjuder på tidsenlig charm men har alla bekvämligheter som du kan önska i en modern bostad.
Huset erbjuder ett socialt entréplan med välkomnande hall, badrum, kök och ett mysigt vardagsrum där du värmer dig gott med en av husets vackra kakelugnar. I anslutning till köket kan du gå ner till den rymliga och fina matkällaren där man har plats att förvara alla egenodlade grönsaker från trädgården.
Övre plan rymmer två stora sovrum, en hall och bra med förvaringsyta i kattvindar. Även här finner vi en vacker kakelugn i original. Från balkongen i sydvästläge kan du blicka ut över den lummiga trädgården och sjön Salstern.

Den magiska trädgården är en oas för den naturälskande och erbjuder utrymme för både avkoppling och aktivitet, med möjligheter för odling och lek. Här finns också charmiga uthus med förvaringsmöjligheter, ett dubbelgarage, stort gästrum eller hemmakontor med egen vedspis och väl tilltaget badrum, bastu och tvättstuga.

Karlsbyvägen 12 erbjuder en unik möjlighet att bo bekvämt och naturnära i ett hem där varje detalj andas omsorg och charm. Upplev den unika kombinationen av lantlig idyll och stadsnära bekvämlighet.

Välkommen till ditt nya hem i Karlsby, en plats att älska!

Boka visning

  • Anmälan krävs, välkommen!

  • Anmälan krävs, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Karlsby, Motala

Karlsbyvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.