Dunteberget, Motala

Krokvägen 4B

  • 6 rum
  • 165 + 64 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 800 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stor familjevilla med insynsskyddad trädgård!

Välkommen till Krokvägen 4b i Motala ? ett hem med alla bekvämligheter du kan tänka dig! Denna rymliga villa erbjuder 6 rum och kök, perfekt för den stora familjen.

Entréplan består av en rymlig hall som tar dig vidare till kök och vardagsrum i vinkel. Från köket tar du dig ut till bostadens baksida och rymliga trädäck. Vardagsrummet har också utgång till uteplats på husets ena gavel. I övrigt på entréplan hittar du en praktisk tvättstuga, badrum och bra förvaringsutrymmen. I garagedelen finns bastu och möjligheter att bygga relaxavdelning. En trappa upp hittar du fyra tilltagna sovrum, klädkammare och ett badrum.

Utomhus väntar en stor, insynsskyddad trädgård ? en grön oas perfekt för familjeliv och sociala tillställningar. Växthuset erbjuder utrymme för odling och hobbyprojekt, medan det generösa trädäcket på baksidan bjuder in till mysiga grillkvällar och avkoppling i solen. Med ett dubbelgarage har du gott om plats för både bilar och förvaring.

Krokvägen 4b kombinerar bekvämlighet och stil med ett lugnt läge nära både natur och stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att göra detta fina hus till ditt hem.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Boka visning

  • Anmälan krävs, välkommen!

  • Anmälan krävs, välkommen!

  • Anmälan krävs, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Dunteberget, Motala

Krokvägen 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.