Charlottenborg, Motala

Lustigkullevägen 47E

Besiktigad
  • 5 rum
  • 133 + 40 kvm
  • Radhus
Utgångspris 1 850 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymligt, friköpt radhus med närhet till naturen

Välkomna till Lustigkullevägen 47E! Nu erbjuds detta familjevänliga och välskötta radhus (friköpt) i fasadtegel uppfört år 1968 beläget i lugnt och naturnära område.

Planlösningen består av två våningsplan och rymmer hela tre sovrum på entréplanet, kök med stor matplats där ni har utgång till balkong, helkaklat badrum/wc med bubbelbadkar och golvvärme, hall, extra wc och en klädkammare. En trappa ned finns vardagsrum med braskamin, allrum med utgång till inglasad altan, ett stort rum som i dagsläget används som sovrum, förråd, wc, samt kombinerad dusch/tvättutrymme med bastu. Fiber finns indraget. Ett garage med motordriven port och parkeringsplats ingår via samfällighet.

Utvändigt finns ett trädäck på husets framsida där ni kan ta morgonkaffet. På baksidan finns både balkong, inglasad uteplats med anslutande trädäck samt en liten trädgård som är lättskött och ger plats för avkoppling, lek eller odling.

Här bor ni i lummigt område ett stenkast ifrån skogen och på sommarhalvåret betar fåren i hagen runt knuten. Det finns fina promenadstråk och goda bussförbindelser till centrum.

Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan krävs, välkommen!

  • Anmälan krävs, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Charlottenborg, Motala

Lustigkullevägen 47E

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.