Brinken, Motala

Linköpingsvägen 20

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 104 + 40 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Otroligt charmigt stadsnära hus med naturen som närmsta granne

Välkommen till ditt drömhem! Detta otroligt charmiga hus har vårdats med kärlek och omsorg, renoverats med noggrannhet och uppdaterats med moderna bekvämligheter. Här erbjuds ett boende som kombinerar karaktär med komfort på bästa sätt.

Huset rymmer hela fyra rymliga sovrum med möjlighet att enkelt skapa ett femte, perfekt för den växande familjen eller för att anpassa efter dina unika behov. Det välutrustade köket med sin stora, inbjudande matplats blir snabbt hemmets hjärta, där måltider och minnen skapas. De två badrummen är smakfullt renoverade med kvalitetsmaterial och smarta lösningar.

Det generösa vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge, medan den välkomnande hallen ger ett imponerande första intryck. Utomhus finns två stora, fina uteplatser som blir dina egna oaser ? en av dem under tak, vilket gör den perfekt för både soliga dagar och regniga kvällar.

Det bästa av två världar hittar du här: naturskön omgivning med grönska så långt ögat kan nå, samtidigt som stadskärnans puls bara ligger några minuter bort. Här får du njuta av lugnet och skönheten i naturen, utan att behöva ge upp närheten till stadens bekvämligheter.

Ett unikt tillfälle för dig som söker ett hem med både hjärta och själ ? välkommen hem!

Boka visning

  • Anmälan krävs, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Brinken, Motala

Linköpingsvägen 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.