Borenshult, Motala

Borensvägen 7

  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Villa
Utgångspris 895 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Mysig och välrenoverad stuga på arrenderad tomt med fint läge!

Välkommen till Borensvägen 7 och denna tilltalande stuga på arrenderad tomt nära skolor, centrum, förskolor och bad i kanalen!

Stugan är fint renoverad där du välkomnas in i hallen som tar dig till ett fint renoverat kök (2012) med eluppvärmt laminatgolv och vit köksinredning. Vardagsrummet ligger till höger in i från hallen och erbjuder bra plats för soffa, soffbord och tv. Duschrummet är i fint skick och här finns bra plats för tvättutrymme. På hela entréplan finns golvvärme. En trappa upp hittar du två sovrum och bra förvaring för kläder.

Den uppvuxna och insynsskyddade trädgården erbjuder bland annat stenlagd uteplats på framsidan i söderläge, samt uteplats på baksidan vid uthuset. Uthuset rymmer bra plats för trädgårdsredskap och förvaring. Här finns också bärbuskar och äppleträd!

I omgivningen och bara ett stenkast bort hittar du Borenshult slussar, Lokverkstan & Mallboden Café. Besök gärna Mallboden Café och upptäck varför detta lilla smultronställe har blivit en favorit bland både lokalbefolkning och turister. Lokverkstan - som en gång i tiden var hjärtat av Sveriges järnvägstillverkning, har nu förvandlats till en dynamisk scen för konserter och diverse evenemang.

Varmt välkommen att trivas på Borensvägen 7 i Motala!

Boka visning

  • Anmälan krävs, välkommen!

  • Anmälan krävs, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Borenshult, Motala

Borensvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.