Stensjön, Mölndal

Kungsbackavägen 57

REDO™
  • 6 rum
  • 125 + 74 kvm
  • Villa

Topprenoverad familjevilla med fritt och soligt läge!

Välkommen till en fantastisk villa i ett av Mölndals mest eftertraktade områden. Huset har nyligen genomgått en totalrenovering och erbjuder det bästa av både stil och funktion! Med sina 4 sovrum, två generösa sällskapsrum, stort kök, två badrum samt en separat lägenhet finns här allt man behöver och lite till.

Huset bjuder på ljusa, öppna ytor med samma genomgående parkettgolv i hela huset och smakfulla materialval. I hela huset finns också dimmbara spotlights. Ett modernt kök med köksö, högkvalitativa vitvaror och gott om förvaring gör det till en fröjd att laga mat och umgås. Vardagsrummet och matplatsen i fil är rymligt och har stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljus, vilket skapar en härligt inbjudande atmosfär. Via stora skjutdörrar når man från kök/matplatsen den magiska altanen som badar i sol! Här finns gott om plats för familj och vänner att umgås på! På entréplan finns ett stort sovrum och en våning upp finns ytterligare tre sovrum - huset passar därför perfekt för den större familjen!

Källaren har man låtit dela av och nås dels från huset men man har också en separat ingång från utsidan och där har man gjort en lägenhet om ca 50kvm. Perfekt för uthyrning, generationsboende eller vad man har för behov. Idag skapar lägenheten en passiv inkomst.

Här har du nära till såväl grönområden som matbutik, köpcentrum, bra kommunikationer, skola och förskola dit barnen lätt kan ta sig på ett tryggt sätt. Mölndals galleria och Kvarnbyn ligger inom 5 minuter från huset och ca tio minuter bort hittar du även Gunnebo slott och Horsikans badplats.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stensjön, Mölndal

Kungsbackavägen 57

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.