Spångsholm, Mjölby

Vetavallvägen 11

REDO™
  • 7 rum
  • 191 kvm
  • Villa

Charmig 2 plans villa i Spångsholm med vackra åkermarker som närmsta granne!

Välkomna till Vetavallavägen 11!
Nu finns tillfälle att förvärva denna smakfulla tvåplansvilla belägen på en lugn och vilsam återvändsgata i Spångsholm, vackert belägen med äng- och åkermark som närmsta granne.
Denna fastighet erbjuder det mesta man kan önska sig av ett lugnt och fridfullt boende med lantligt läge och närhet till stadens utbud. Det fina bostadshuset är placerat på en lagom stor och behändig trädgårdstomt omringad av lummiga häckar. Vidare finns ett härligt poolområde med pool samt en fint inglasat uterum där man kan njuta av årets varma dagar.
Läget är perfekt nära Mantorp, Mjölby och endast ca 20 minuters bilväg från Linköping. I Veta skola, ca 600 meter från huset, finns barnomsorg från förskoleklass till årskurs 6. Med cykel tar du dig snabbt in till Mantorp och resecentrum med goda förbindelser till Mjölby och Linköping.
Bostaden erbjuder en väldisponerad planlösning om 191 kvadratmeter fördelat på 7 rum och kök. Husets entréplan omfattar ett välutrustat kök med matplats, ett helkaklat badrum, en möblerbar hall, en tvättstuga, två sovrum varav ett master bedroom samt ett ljust och luftigt vardagsrum med mycket ljusinsläpp och en stämningshöjande braskamin.
På övervåningen finns 3 sovrum, en öppen sällskapsyta/allrum samt ett helkaklat duschrum.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Spångsholm, Mjölby

Vetavallvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.