Sörby, Mjölby

Solskiftesgatan 14

Såld
  • 5 rum
  • 150 + 25 kvm
  • Villa

Nybyggt enplanshus på omtyckta Sörby!

Nu har vi nöjet att saluföra ett nybyggt enplanshus som är beläget på omtyckta Sörby i Mjölby. Här bor ni i lugna och barnvänliga villakvarter.

Välkomna till Solskiftesgatan 14! Nu finns möjligheten för er att förvärva ett trivsamt och modernt enplanshus med garage. Här bor ni bekvämt med en tilltalande planlösning som erbjuder öppna sociala ytor att umgås på. Villan är uppförd 2022 och har en boyta om 150 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök.

Huset är mycket välplanerat och erbjuder en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Till höger om hallen finner ni ett allrum, tre sovrum varav ett masterbedroom med walk in closet. Detta utrymme är perfekt för barnens separata del av huset. Köket med vita luckor och svart laminatbänkskiva erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Intill köket finns matplatsen och vardagsrummet som flyter ihop till en stor öppen social yta. Vardagsrummet och matplatsen har stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Denna yta är den givna samlingsplatsen i huset. Vidare finns en tvättstuga, ett badrum med wc och ett duschrum med wc. Huset passar utmärkt för barnfamiljen men även för er som söker ett bekvämt boende med alla faciliteter på ett och samma plan. Här är det bara att flytta in!

Till huset hör en trevlig tomt med stensättningar och mur på framsidan. Husets baksida erbjuder trevliga umgängesytor på den stora altanen. Trädgården erbjuder barnen bra ytor för spring och lek.

Här bor ni i nybebyggda och lunga villakvarter. Med ca 10 minuters cykelväg från centrum, resecentrum och skolor. På Sörby finns en nybyggd förskola för dom minsta barnen. Mjölbys fina golfbana finner ni på andra sidan riksväg 50 ett stenkast bort. I närheten av huset finns även parkområde och lekpark för barnen att springa och leka.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna