Sörby, Mjölby

Solskiftesgatan 1

Såld
  • 6 rum
  • 172 + 39 kvm
  • Villa

Fräscht hus med en härlig trädgård och stort poolområde!

Nu har vi nöjet att förmedla ett fräscht enplanshus som är beläget på omtyckta Sörby. Här bor ni i lugna och barnvänliga villakvarter med närhet till naturen och Mjölby golfbana finns endast ett stenkast bort.

Välkomna till Solskiftesgatan 1! Nu finns möjligheten för er att förvärva ett trivsamt och välplanerat enplanshus med garage. Här bor ni bekvämt med kvalitativa materialval och en tilltalande planlösning som erbjuder öppna sociala ytor och en härlig rymd. Villan är uppförd 2016 och har en boyta om 172 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök.
Huset är välplanerat och erbjuder mycket trevliga sällskapsytor med en öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Redan vid hallen möts ni av ett fint klinkergolv med marmormönster, en snygg och effektiv braskamin och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Hallen flyter fint ihop med vardagsrummet och köket som skapar en given samlingsplats för släkt och vänner. Från vardagsrummet tar ni er via skjutdörrar till det uppvärmda uterummet om hela 34 kvadratmeter med en härlig takhöjd. Här kan ni sitta året om. Husets stilfulla kök erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Väggen ovanför arbetsytorna är beklädd med mosaik. Här finns även en rymlig köksö. Hallen, vardagsrummet och köket har infällda spotlights i taket. Intill köket finner ni en praktisk tvättstuga och groventrén. Master bedroom finner ni bredvid matplatsen. Här finns bekvämligheter som en egen walk och closet och ett eget duschrum med wc.

Till höger om hallen finner ni tre sovrum, ett helkaklat duschrum och ett allrum som kan skärmas av via en dörr. Detta utrymme är perfekt för barnens separata del av huset. Huset passar utmärkt för barnfamiljen men även för er som söker ett bekvämt boende med alla faciliteter på ett och samma plan.

Fastigheten är belägen på en fin hörntomt med en mycket välskött gräsmatta, fina stensättningar och en hög tujahäck som skärmar av. Trädgården om 1 129 kvm erbjuder flera härliga uteplatser. Baksidan erbjuder många härliga soltimmar från lunch till kvällssol. Här finner ni även en riktig oas med ett stort pooldäck, pergola, grillplats och ett spabad. På framsidan finns en fin stenlagd uteplats, här kan ni njuta av förmiddagssolen. Till huset finns ett garage med ett förråd bredvid. På den stora asfalterade uppfarten finns p-plats för flera bilar.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna