Östra, Mjölby

Svalstigen 6

Såld
  • 6 rum
  • 168 + 63 kvm
  • Villa

Välskött hus på attraktiva Östra!

På en lugn och barnvänlig gata finner ni nu ett välskött hus beläget i ett trevligt villaområde på attraktiva Mjölby Östra. Detta mysiga hem väntar nya ägare!

Välkomna till Svalstigen 6! Nu finns möjligheten för er som söker ett trivsamt och välplanerat hus på en hörntomt i ett familjärt område. Med en boyta om 168 kvadratmeter fördelat på två våningsplan erbjuder huset 6 rum och kök med flera sociala ytor att umgås på, perfekt för barnfamiljen. Entréplanet omfattar en stor välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen finner ni ett sovrum och rakt fram finns ett helkaklat badrum med wc. Vidare från hallen kommer ni till en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Denna yta är den givna samlingspunkten i huset. Köket är stilrent med vita luckor och en svart stenbänkskiva. Intill köket finns en stor köksö med bra förvaring och vinkyl. Matplatsen är rymlig och här finns plats för ett stort matbord med stolar. Intill matplatsen finns vardagsrummet med platsbyggda bokhyllor. I anslutning till köket finns tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare.
Övervåningen erbjuder ett allrum med braskamin, två stora sovrum, klädkammare och ett smakfullt helkaklat badrum.

Till huset hör ett vidbyggt dubbelgarage med redskapsförråd på baksidan. Garaget är idag ombyggt och I ena delen finns det plats för en bil. Den andra delen är inrett till ett cykelrum och hobbyrum som går att nyttja som gym eller relax då vatten och avlopp finns framdraget. Garaget går att återställa till två-bilsgarage. Nuvarande ägare har förbättrat och renoverat huset vilket idag erbjuder ett välskött hus för nästa ägare.

Trädgården om cirka 660 kvadratmeter är lättskött med fina gröna ytor. Tomten är insynsskyddad med buskar som skärmar av mellan grannar. Gillar ni att odla finns goda möjligheter då trädgården har ett mycket bra solläge i sydväst. Från matplatsen tar ni er ut till ett stort inglasat uterum som förlänger sommaren eller tidigarelägger våren. Intill uterummet finns ett altandäck med plats för både en soffgrupp och grill.

På Svalstigen bor ni med närhet till förskolor, skolor och lekpark. Till centrum finns fina cykelvägar/gångvägar och det tar inte mer än 10 min med cykeln så är ni i Mjölby centrum. Goda möjligheter till att pendla till närliggande kommuner med både E4 och pendeltåg.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna