Mjölby, Mjölby

Kvickrotsgränd 1

REDO™
  • 105 + 142 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 995 000 kr

Trivsamt hus i ett lugnt villakvarter med skogen intill!

Välkomna till Kvickrotsgränd 1 som är belägen i ett omtyckt villakvarter på Mjölby Östra! Nu finns tillfälle för er som söker en trivsam och välskött enplansvilla längst in på en återvändsgata. Villan med en total yta om 247 kvadratmeter med källare erbjuder familjen flera sociala ytor att umgås på samt en hel del praktiska rum. Till huset finns ett vidbyggt garage. Huset värms upp via bergvärme.

Entréplanet om 105 kvadratmeter erbjuder en rymlig hall med avhängningsmöjligheter och ett kapprum. Till höger om hallen finner ni ett rymligt kök med plats för köksbord och stolar. Rakt fram från hallen finns vardagsrummet med fint ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier. Från vardagsrummet tar ni er ut till den mysiga inglasade altanen med vinrankor. Vidare på entréplanet finner ni tre sovrum och ett duschrum.
Källarplanet omfattar en inredd gillestuga med braskamin, tvättstuga med tvättmaskin och torkmöjligheter, duschrum med wc och bastu. Vidare finns ett hobbyrum, pannrum och två förråd. Källarplanet har en praktisk ingång från garaget.

Till huset hör en lagom stor tomt om 1059 kvadratmeter i souterräng på baksidan. Trädgården erbjuder bra solförhållanden från morgon till kväll vilket ger er bra förutsättningar för odlingsmöjligheter. Här finns också ett växthus och flera fruktträd. På framsidan finns buskar som skärmar av mot gatan. Intill huset finner ni en skogsdunge med möjlighet för barnen att leka i.

Välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mjölby, Mjölby

Kvickrotsgränd 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.