Söderala, Marmaverken

Diskusvägen 6

REDO™
  • 4 rum
  • 125 + 101 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 395 000 kr

Familjevänlig villa med utsikt mot vattnet

Bo bekvämt på Diskusvägen 6 med närhet till sjön och naturen!

Här erbjuds ett familjevänligt boende med plats för den stora familjen. Huset fördelar sig på två plan plus källare i suterräng. Entréplanet har en stor hall med plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in finns ett badrum som renoverades under 2008. Köket är stort med ljusa luckor och ny induktionsspis från 2024. Här finns plats för en stor matgrupp. Från köket finns nås även bostadens stora altan under tak i västerläge som ger plats för både utemöbler för det större sällskapet och grill. Vidare in i huset finns ett rymligt vardagsrum med braskamin och i anslutning till vardagsrummet finns ett sovrum. Övre plan erbjuder två sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng och garderober. Här finns även en klädkammare som kan göras om till ett sovrum för den som önskar ett till rum. På övre plan finns även en WC och utgång till den stora, möblerbar balkongen med glasräcke och utsikt mot vattnet. Källarplan har separat tvättstuga, matkällare och flertalet förvaringsmöjligheter. Garaget når du även direkt via källaren.

Här bor du med ett fantastiskt läge på höjden med en välskött tomt med gräsmatta för lek och spring. På tomten finns även en förrådsbyggnad med hönsgård. El är framdraget till förrådet.

Med endast 5 minuters promenad når du båthamnen och badplatsen med en fin sandstrand. Från Lötgärdesområdes har du även närhet till förskola och Marmavallen med fotbollsplan. En bit bort finns pizzera och goda kommunikationer till Söderhamns centrum samt resecentrum!

Detta är en kommande försäljning. Anmäl ditt intresse redan nu!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söderala, Marmaverken

Diskusvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.