Herresta/Mariefred, Mariefred

Baggebol 1

  • 3 rum
  • 50 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 250 000 kr

Idylliskt sörmlandstorp med fenomenalt läge

Välkommen till detta idylliska soldattorp med anor från 1600-talet som har fenomenalt trevligt och rofyllt läge mitt i den vackra sömrländska naturen med endast knappa 200 meter till Mälaren. Torpet har en modern standard med nyuppfört och helkaklat badrum och ett klassiskt nytt lantkök med en ursprunglig imponerande murstock med järnspis, bakugn och dessutom all modern utrustning. Mycket av torpets ursprungliga själ finns bevard genom vackra spegeldörrar med originallås, pärlspont på väggar och i tak, imponerande golvtiljor, vackra listverk och gedigna fönster med profilerad spröjs. I torpets vardagsrum möts du av en murad och mycket tilltalande öppen spis och rummet får ett strålande ljusinsläpp från tre fönster. Två härliga sovrum på övre plan med ryggåstak och synlika takbjälkar.
Gästhus också det unikt med två rum varav vitmålat rygåstak i stora sovrummet. Två förrådsbyggnader i trädgården.

Helt nytt godkänt avloppssystem anpassat för två bostadshus. Nydragen el i båda husen.

En prunkande trädgård med olika sorters uppvuxna fruktträd och vackra perennrabatter där plats finns till flera olika utomhusgrupper och en charmig berså inbjuder till kaffe och paj på skogens bär.
Mycket vackra omgivningar och skogar runt omkring med gott om bär och svamp där både kantarell, Stolt fjällskivling och Karl-Johansvamp har plockats.

Endast 20 minuter till Mariefreds stadskärna ligger detta pittoreska torp. Därifrån är cet ca 35 minuter med tåg till Stockholm central eller med bil ca en timma.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Herresta/Mariefred, Mariefred

Baggebol 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.