Virentofta, Malmö

Buxusstigen 11

Såld
  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Kedjehus

Parknära enplansvilla på rofyllda Trollängen

Nu ges möjligheten att bo på en familjevänlig och bilfri adress på Trollängen. Rofyllda Buxusstigen är belägen nära parkmiljöer, lekplatser och Risebergabäcken, med solsäker utemiljö i västerläge!

På ett parknära läge i sköna Virentofta, med adress Buxusstigen 11, föreslås ditt nästa boende! Här erbjuds ett eftertraktat villaboende nära parkmiljöer och lekplatser där barnen kan se framemot nya spännande lekmiljöer alldeles intill. En kort promenad från bostaden når man skolor, sporthall och idrottsplaner - perfekt för småbarnsfamiljen! Villakvarteret har en egen karaktär med korsformade radhus, bilfria promenadgator, gröningar och tillhörande carportlängor. Här bor man bekvämt i många år framöver.

Huset har en nätt och lättskött trädgård med mycket eftermiddagssol samt två stensatta uteplatser. Intill huvudentrén finns även ett stort förråd där trädgårdsredskapen får enkelt plats med utgång till trädgården - nära och bra! Interiört finns en utmärkt planlösning på ett plan med hela fyra sovrum, matplats och vardagsrum i ett öppet utrymme, gäst-wc samt badrum med tvättmöjligheter och takkupoler för naturligt ljus. Husets interiör har moderniseringsbehov men känns väl omhändertagen och fräsch.

Här bor du nära stan, Bulltofta rekreationsområde som nås inom minuten, matbutiker, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll med 20 minuters bilväg till Kastrup och centrala Lund samt bra bussförbindelser runt hörnet. Passa på att säkra ett familjevänligt boende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Hjärtligt välkomna på visning!

Mer om mäklarna