Videdal, Malmö

Nypongatan 5

Såld
  • 5 rum
  • 100 + 110 kvm
  • Villa

20-tals villa på rofyllt läge med solsäker trädgårdstomt!

Den mysiga Nypongatan i eftertraktade Videdal leder upp till nummer fem där denna fina 20-tals villa är belägen med en svårslagen trädgårdstomt. Sköna utemiljöer orienterade i sydväst säkrar soltillgången från tidig morgon till sen kväll. På den 764 m² stora trädgårdstomten finns alla förutsättningar för avkoppling, unika underhållningsmöjligheter och odlingsintresse.

Interiört finns sociala och öppna rum med kök, matplats och vardagsrum sammanhängande på entréplanet. En våning upp och vi är på ovanvåningen där ytterligare tre sovrum delar på ett helkaklat badrum. Genomgående fina materialval och jordnära färger skänker husets interiör en varm och hemtrevlig känsla. Ytterligare två rum i den inredda vinden nås via både en spiraltrappa i ett av sovrummen och en platsbyggd trappa i hallen på ovanvåningen. Mer bonusarea finns i den fräscha och renoverade källaren som rymmer en stor gillestuga, ett renoverat badrum med tvättstation samt ett förrådsrum där även värmecentralen finns. Mängder av fönster runtom huset skänker hemmet generöst med ljusinsläpp och volym. Huset har genomgått stora renoveringar såsom takbyte, solpaneler, dränering, ny luft-vatten värmepump, vvs, elomdragning m.m. På fastigheten finns även fin stenläggning, inglasat uterum och garage. Energieffektivt och därmed låga driftskostnader!

Här bor du mycket nära stan, Bulltofta rekreationsområde som nås inom minuten, matbutiker, service, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom några minuters räckhåll samt bra bussförbindelser runt hörnet. Passa på att säkra ett familjevänligt boende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet såsom gym, BVC, folktandvård, bibliotek och flera lekplatser.

Hjärtligt välkomna på visning!

Mer om mäklarna