Västra Kattarp, Malmö

Hortensiagatan 17

Såld
  • 4 rum
  • 116 + 116 kvm
  • Villa

Funkisvilla på guldläge

Nu har vi den unika möjligheten att erbjuda ett av de populära enplans funkisvillorna i Västra Kattarp - denna gången på bästa läge på lugn återvändsgata med naturen runt knuten och stor hörntomt.

Med endast två ägare sedan uppförandet 1942 är formspråket med stora perspektivfönster, mjuka former och dubbla helplan kvar. Tidstypiska vackra detaljer karaktäriserar såsom fiskebensparkett, tilltagen takhöjd, öppen spis, träbalkar och lamprosetter för att nämna några. Att renovera detta i grunden fantastiskt vackra hus på rätt sätt, är en dröm för många av våra hängivna och husintresserade kunder. Interiören bjuder på en del uppenbara möjligheter som med egna insatser och personlig prägel kan bli ert nästa drömhem. För att utöka de befintliga och fina ytorna idag finns ytterligare potential i både källare och vind att inreda och förädla.

Som om möjligheterna inte vore nog här, dessutom är ju själva adressen alldeles lysande i ett trivsamt familjekvarter med snabb access till infrastruktur, handel, skolor, förskolor och fritidssysselsättning. Missa inte denna smått unika chans att skapa ert alldeles egna, vackra hem på en stark och familjevänlig adress!

Mer om mäklarna