Riseberga, Malmö

Tallbackegatan 1

REDO™
  • 6 rum
  • 198 + 10 kvm
  • Villa

1,5-planshus med pool på stor hörntomt!

Välkommen till Tallbackegatan 1 i det mycket trivsamma Riseberga, där ägarna sedan 1988 nu söker nya ägare till detta imponerande 1,5-planshus. Här erbjuds en unik chans att förvärva ett hem som kombinerar en utmärkt boendemiljö med en drömlik trädgård, komplett med pool och två garage, allt beläget på en lugn hörntomt.

Det första som möter dig när du stiger in är en varm och inbjudande atmosfär. Huset har en väl genomtänkt planlösning som maximerar ljusinsläppet och ger varje rum en öppen och luftig känsla. Den gulteglade fasaden bidrar till husets tidlösa charm och skapar en känsla av hemtrevnad. Här saknas inget! Huset är även utrustad med 37 solpaneler och uppvärmningen sker via bergvärme vilket gör fastigheten energieffektiv.

Trädgården är något alldeles speciellt - en grön oas där du kan koppla av i lugn och ro varje dag. Den generösa hörntomten ger möjligheter att förverkliga dina trädgårdsdrömmar med blommande rabatter, fruktträd och grönsaksodlingar. Solen kan följas från morgon till kväll på den lummiga tomten, perfekt för grillkvällar med vänner eller avkoppling vid den stenlagda uteplatsen. När det blir kyligare kan du enkelt flytta in till det mysiga uterummet.

På den rymliga tomten om 1 037 m² finns också ett stort garage med garageport och parkeringsplats framför. Garaget är perfekt för bilentusiaster och erbjuder gott om plats för både fordon och verktyg. Dessutom finns här utrymme för hobbyverksamhet eller extra förvaring för alla dina tillhörigheter.

Området kring Tallbackegatan har allt du behöver för en bekväm vardag. Skolor, förskolor, affärer och fritidsaktiviteter finns inom nära räckhåll. Riseberga har en trevlig gemenskap och närhet till grönområden för den som gillar utomhusliv. Läget är idealiskt och området präglas av en trygg och välkomnande atmosfär med god grannsämja.

Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en fantastisk villa!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Riseberga, Malmö

Tallbackegatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.