Kulladal, Malmö

Lyckebogatan 37

Besiktigad
  • 6 rum
  • 181 + 110 kvm
  • Villa
Utgångspris 6 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

1,5-plans byggmästarvilla på Kulladal!

Äntligen så kan vi få presentera marknaden denna gedigna byggmästarvilla på populära Kulladal, Lyckebogatan 37! Här möts gammaldags charm och tidlös elegans i en rymlig villa full av karaktär. Byggd med omsorg och med många av de vackra originaldetaljerna bevarade, är detta ett hem för dig som värdesätter historia och kvalitet. Här möts nya moderniteter med äldre attraktiva attribut från förr!

Villan har generösa ytor och ett härligt ljusinsläpp. Originalgolv, vackra fönsterbågar och tidstypiska snickerier sätter en personlig prägel. De luftiga rummen och välplanerade ytorna ger utrymme för både familjeliv och sociala tillställningar. Entréplan erbjuder tre sovrum, helkaklat badrum från 2015, gäst-wc, kök och stort vardagsrum med gott om yta för de sociala sammankomsterna. Vidare upp genom den vackra ektrappan nås ovanvåningen som idag används som ett stort sällskapsrum och ett separat sovrum mot norrgaveln. Vidare ner på källarplan, har man ytterligare plats för mys och häng med familj och vänner framför eldstaden. Har du egen hobby eller gilla läsa böcker, finns här även ett mindre hobbyrum och en platsbyggd bokhylla längst med ena väggen. Självklart så finns här även större tvättstuga, pannrum och förvaring.

Utanför möts vi av en lummig och mycket välskött trädgård - en grön oas där blommor, buskar och träd skapar en rofylld plats. Här kan du njuta av varma sommardagar, ha middagar utomhus eller bara koppla av i en fridfull miljö, långt från stadens brus.

Lyckebogatan 37 erbjuder ett boende med själ och hjärta, perfekt beläget på en lugn gata i ett av Kulladals mest attraktiva områden. Närhet till både grönområden, skolor och service gör detta till ett drömhem för familjen som söker något extra. Med närheten till Hyllie, Mobilia, Svågertorp och inte minst Kulladalsskolan är detta boende passande hela familjen! Inre ringvägen samt City nås även på några få minuter med bil för pendlaren. Välkommen hem - här väntar er framtid!

**OBS: FASTIGHETEN SÄLJS MED FRISKRIVNINGSKLAUSUL!**

Boka visning

  • Bokad visning! Anmälan görs manuellt via mäklarens hemsida. Tryck ''Läs mer hos mäklaren'' & sedan ''BOKA''. Varmt välkommen!

  • Bokad visning! Anmälan görs manuellt via mäklarens hemsida. Tryck ''Läs mer hos mäklaren'' & sedan ''BOKA''. Varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan

Kulladal, Malmö

Lyckebogatan 37

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.