Gamla Rosengård, Malmö

Hortensiagatan

REDO™
  • 4 rum
  • 116 + 116 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 995 000 kr

Funkisvilla på guldläge

Nu har vi den unika möjligheten att erbjuda ett av de populära funkisvillorna i Gamla Rosengård - denna gången på bästa läge på lugn återvändsgata med naturen runt knuten.

Med endast två ägare sedan uppförandet 1942 är formspråket med stora perspektivfönster, mjuka former och dubbla helplan kvar. Tidstypiska vackra detaljer karaktäriserar såsom fiskebensparkett, tilltagen takhöjd, öppen spis för att nämna några. Att renovera detta i grunden fantastiskt vackra hus på rätt sätt, är en dröm för många av våra hängivna och husintresserade kunder. Interiören bjuder på en del uppenbara möjligheter som med rejäla insatser och personlig prägel kan bli ert nästa drömhem. För att utöka de befintliga och fina ytorna idag finns ytterligare potential i både källare och vind att inreda och förädla.

Som om renoveringsmöjligheterna inte vore nog här, dessutom är ju själva adressen alldeles lysande i ett trivsamt familjekvarter med snabb access till infrastruktur, handel, skolor, förskolor och fritidssysselsättning. Missa inte denna smått unika chans att skapa ert alldeles egna, vackra hem på en stark och familjevänlig adress!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Rosengård, Malmö

Hortensiagatan

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.