Bellevue Mellanheden, Malmö

Kullamarksvägen 8A

Såld
  • 7 rum
  • 235 kvm
  • Villa

Pampig villa på stark adress!

Varmt välkomna till denna friliggande villan på Kullamarksgatan 8A på populära Mellanheden. Huset är rymligt med sina 235 kvm och erbjuder 7 rum fördelade på 1,5 plan. Interiören har renoverats och omfattar ett modernt kök, två badrum och ett gäst-wc. Det finns totalt 5 sovrum som ger gott om plats för hela familjen, där några av rummen med fördel kan användas som arbetsrum eller lekrum.

Trädgården, som vetter mot sydväst, är lummig och inbjudande. Här finns en stor yta med marktegel för sommarens grillfester i härligt söderläge. En mysig lekstuga och stora ytor för lek blandas med välskötta planteringar med kantsten. På baksidan finns ett arkitektritad köksträdgård med vintergröna perennplanteringar med både inlagd automatisk bevattning och appstyrd belysning. Ett växthus på 11,5 kvm från Classicum är en härlig grön oas, för odling, avkoppling och umgänge.

De två badrummen är rynkiga och smakfullt inredda med högkvalitativa material. Badrummet nere är nygjort med Carreramarmor, grönt kakel och en lyxig jacuzzi. Man finner även ett stilren helkaklat gäst-wc på bottenplan. Sovrummen är rymliga och har goda förvaringsmöjligheter. Master bedroom har ljusinsläpp på två håll, möjlighet till arbetshörna samt en Walk-in closet i anslutning.

Mer om mäklarna