Enevången, Ludvigsborg

Granvägen 15

REDO™
  • 3 rum
  • 97 kvm
  • Villa

Ljust och modernt hus med uteplats i söderläge!

Välkommen till detta charmiga och renoverade enplanshus som har 97 kvm boarea, beläget på en stor tomt om 1 160 kvadratmeter. Här bor du i ett modernt och välskött hem med en härlig trädgård som erbjuder gott om plats för både avkoppling och aktivitet. Perfekt för par eller för mindre familjer, detta är ett hus för den som söker ett hem med hög standard och närhet till naturen.

Huset erbjuder en smart och funktionell planlösning med en öppen och luftig känsla. Hallen är generöst tilltagen med gott om garderober och förvaring samt en fin sittbänk som är både praktisk och snygg.
Det moderna köket och vardagsrummet förenas i en gemensam yta, vilket skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Köket är nyrenoverat med stilrena materialval och är fullt utrustat med moderna vitvaror, i taket sitter dimbara spotlights. Här finns gott om arbetsyta och förvaring, samt en trevlig vinkyl.
I anslutning till köket ligger den nyrenoverade tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även extra förvaringsutrymme i form av skåp och lådor, samt utrymme för städutrustning.

Vardagsrummet är ljust och rymligt med fönster som släpper in det fina dagsljuset. Den öppna planlösningen gör detta till det perfekta rummet för sociala tillställningar och umgänge. Rummet har gott om plats för både en soffgrupp och för ett matrumsmöblemang.

Husets stora sovrum har gott om plats för en dubbelsäng. Här finns en inbyggd förvaring på ena väggen vilket är både stilrent och praktiskt.
Det mindre sovrummet kan även användas som kontor eller gästrum, beroende på behov.

Badrummet är nyrenoverat och har en modern design med våtrumsmatta i behagliga färger. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och i taket sitter dimbara spotlights. Ett fönster ger fint ljus i detta fräscha badrum.

Den stora tomten erbjuder möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. Det generösa trädäcket som har härligt söderläge är den perfekta platsen för sommarens grillkvällar och middagar utomhus. Intill finns en pool med pooltak, vilket förlänger badsäsongen och gör det enkelt att hålla poolen ren. För barnen finns en lekstuga som idag är omgjord till gym/förråd, vilket ger extra flexibilitet för den som vill ha ett hemmagym eller ett extra förvaringsutrymme.

Detta är ett inflyttningsklart och välplanerat hem med allt du kan önska dig, en stor tomt, moderna och renoverade ytor, samt en fin utomhusmiljö. Här bor du bekvämt och naturnära med alla förutsättningar för ett härligt hem- och friluftsliv.

Från Enevången är det ca 10 minuter med bil till Höörs centrum där det finns kollektivtrafik mot Lund, Malmö och Köpenhamn samt mot Hässleholm och Kristianstad.
Till Hörby centrum är det ungefär lika långt, ca 10 minuter med bil. Även i Hörby finns kollektivtrafik som enkelt tar dig till tex Lund, Malmö och Kristianstad. Enevången ligger på cykelavstånd till Ludvigsborg där det finns förskola och skola, samt en välsorterad Ica-butik.

Välkommen att anmäla intresse för detta fina hus!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Enevången, Ludvigsborg

Granvägen 15

  • Hörby Ringsjöstrand
    Hörby Ringsjöstrand
  • Stora hotellet i Hörby
    Stora hotellet i Hörby
  • Hörby bad och sportcenter
    Hörby bad och sportcenter

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.