Vimanshäll, Linköping

Pilgatan 17

Besiktigad Försäkrad
  • 8 rum
  • 189 + 100 kvm
  • Villa
Högstbjudande 9 795 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Exklusiv villa med fantastisk trädgårdsmiljö

Välkommen till denna exklusiva fastighet, belägen på en av Linköpings högst belägna punkter. Här erbjuds en generös bostad om nästan 300 kvm med många sovrum och öppna ytor som skapar en luftig och ljus atmosfär. Den fantastiska trädgårdsmiljön är verkligen något utöver det vanliga, med en stor pergola och en omhändertagen trädgård som bjuder in till avkoppling och njutning.

Här finner du inte mindre än åtta rum, vilket ger dig massor av utrymme att skapa ditt drömhem. Och det bästa av allt? Stora öppna ytor och högt i tak, här har man verkligen tänkt på allt. Komplett kök med allt man kan önska sig med fläkt från Fjäråskupan, vattenburen golvvärme, spotlights i tak, inbyggda vitvaror och eget skafferi. Du kommer också att bli imponerad av den separata lägenheten i bostaden, komplett med eget sovrum och kök. Perfekt för gäster eller som en extra inkomstkälla. För filmälskaren finns även ett eget biorum där du kan skapa din egen bioupplevelse. Originaldetaljer och påkostade inslag ger denna bostad karaktär och stil.

Den generösa tomten på 784 kvadratmeter inbjuder till trädgårdspyssel och långa sommarkvällar med vänner och familj. Med det skyddade läget finns även en utedusch samt ett utebad där du kan koppla av och njuta av solen i lugn och ro. Utekök med påkopplat V/A. Uteplats med isolerat golv, isolerat tak samt öppen spis. På tomten växer syréner, perenner, pioner, murgröna, vit magnolia och klätterväxter.

Läget är perfekt för dig som vill njuta av Linköpings charm samtidigt som du har närhet till grönområden och natur. Och med bara en kort promenad når du stadens puls med dess butiker, restauranger och kulturutbud.

Välkommen till Pilgatan 17, här finns allt du behöver för att skapa ditt drömboende i Linköping.

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vimanshäll, Linköping

Pilgatan 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.