Vallastaden, Linköping

Hugo Theorells gata 19

  • 7 rum
  • 153 + 4 kvm
  • Kedjehus
Högstbjudande 4 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Exklusivt Atriumhus i Vallastaden! Tre våningar av stil, komfort och miljövänlighet!

I Vallastaden hittar du ett luftigt och välplanerat Atriumhus i trä. Boendet erbjuder låga boendekostnader och är byggt energisnålt. Huset är om 153 välplanerade kvadratmeter fördelat på tre våningar, där du möts av hög materiell standard, karaktär och en trivsam atmosfär. Här finns fina material, fantastiska ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar.

Detta hus är ett gediget hantverk med kvalitativa materialval, generös takhöjd och stora fönsterpartier. HTH-köket är separat men samtidigt socialt mot både vardagsrum som matdel. Vardagsrummet präglas av dagsljus och bostadens insynsskyddade atriumplats, som omringas av huset och skapar en privat och trivsam miljö. Entréplan har parkettgolv, ett helkaklat duschrum med vattenburen golvvärme och en separat tvättstuga. En ektrappa leder upp till andra våningen som är utrustad med tre sovrum, klädkammare och ett stort duschrum med elburen golvvärme. På övervåningen finns ytterligare ett sovrum samt ett allrum som med all fördel kan göras om till sovrum. Här har man en magisk utsikt över takåsarna. Vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på resterande våningsplan. Utvändigt finns ett uteförråd om 4 kvadratmeter. Bostadens uteplats på framsidan ligger i söderläge och vetter mot Broparken.

Vallastaden är ett modernt och levande område som visades för världen vid bomässan BoExpo 2017. Här finns blandad bebyggelse med spännande arkitektur och innovativa tekniska lösningar med teknikkulvert och sopsugssystem. I tillhörande samfällighet finns ett Felleshus ett stenkast från bostaden att nyttja. I Felleshuset finns övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och odlingsmöjligheter. I området finns inte mindre än två prisbelönta parker, flera restauranger, automatiserad närbutik, skola år F-6 samt förskola. Bara ett stenkast längre bort hittar du odlingslotter och naturreservatet Vallaskogen med motionsspår och friluftsmuseet Gamla Linköping. Övrig service finns vid Djurgårdens centrum enbart några minuter bort. Där finns matbutik, gym, apotek och systembolag. Här kan du leva livet på cykel med direkt närhet till både Universitetet (800 m), Mjärdevi Science Park (1,5 km), Universitetssjukhuset (3 km) och Linköpings innerstad (3,5 km). För att minska biltrafiken i området finns ett parkeringshus vid varje infart till Lärdomsgatan. I ett av parkeringshusen, Flustret, finns också biltvätt, bilpool som ingår och återvinningsrum. Goda bussförbindelser till Universitetssjukhuset, resecentrum och city.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vallastaden, Linköping

Hugo Theorells gata 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.