Malmslätt/Tokarp, Linköping

Fårbogsvägen 17

REDO™
  • 4 rum
  • 119 kvm
  • Radhus

Topprenoverad radhusdröm i Tokarp

Med största nöje kan vi nu presentera ett riktigt välskött och fint renoverat radhus i familjevänliga Tokarp. Fårbogsvägen 17 är en adress som karaktäriseras av en avkopplande atmosfär med naturen nära inpå. Huset är beläget utmed en bilfri gata som bidrar till trygghet och lugn för de boende.

Låt er tilltalas av de generösa sociala ytorna på entréplanet. Ni möts av en inbjudande, rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Köket är välutrustat och fräscht och har en stor köksö som utgör mittpunkten, perfekt som hängyta eller serveringsyta. Från hallen når man det stora, helkaklade badrummet som är utrsutat med toalett, dusch, handfat med stor bänkskiva samt tvättmaskin och torktumlare. Det stora vardagsrummet erbjuder goda sällskapsytor och kan med enkelhet avdelas till ett extra rum. Nyligen byggde nuvarande ägare ett uterum på baksidan som tjänstgör som ett extra vardagsrum. Härifrån når man den mysiga baksidan i söderläge med altandäck och liten gräsplätt.

På det övre planet finns ett stort allrum, tre sovrum, samt ett nyrenoverat badrum i smakfullt utförande med mikrocement på väggar och golv. Hela huset präglas av genomgående fräscha ytskikt med smakfulla färg- och materialval. Vinden är väl tilltagen, perfekt som extra förvaringsutrymme.

Separat uteförråd för redskapsförvaring, cyklar och dylikt. Till varje hus hör ett garage som ligger i en länga i direkt anslutning till huset samt en parkering utomhus. Flera besöksparkeringar finns tillgängliga.

Ett bekvämt boende som värms upp med fjärrvärme och är anslutet till det kommunala vatten- och avloppsnätet.

I Malmslätt finns skolor upp till årskurs nio, ett rikt föreningsliv på Hellgrenshagen med fotbolsplaner, padelbanor och intilliggande elljusspår, vårdcentral med BVC och apotek, ICA-butik, bageri och flera pizzerior. Härifrån finns det goda kommunikationer med lokaltrafiken och fina cykelvägar både mot Tornby-området och via Universitet in till Linköping city.

Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malmslätt/Tokarp, Linköping

Fårbogsvägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.