Malmslätt/Tokarp, Linköping

Fårullsvägen 113

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 137 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 995 000 kr

Modernt kedjehus i Tokarp

Välkomna till Fårullsvägen 113, ett charmigt och välunderhållet kedjehus beläget i det familjevänliga området Tokarp i Malmslätt. Detta trevliga hem, byggt 1979, erbjuder 137 kvadratmeter välplanerad boyta fördelad över två plan. Här har man tagit väl hand om huset, och det märks direkt på de renoverade ytskikten som skapar en ljus och fräsch atmosfär genom hela bostaden.

På entréplan möts ni av ett rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och bjuder på en härlig utsikt över den egna trädgården. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når ni enkelt ut till trädgården och uterummet, en perfekt plats för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner.

Köket är modernt och välutrustat, med plats för matbord där hela familjen kan samlas till middagar. På entréplanet finns också ett smakfullt renoverat badrum. När ni tar trappan upp till övervåningen möts ni av tre rymliga sovrum, perfekt för barnfamiljen, samt ett allrum som kan användas som lekhörna, kontor eller kanske ett mysigt TV-rum.

Husets läge är idealiskt för barnfamiljer. I närheten finns både förskola, skola samt vårdcentral, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Precis utanför bostaden ligger en fotbollsplan som inbjuder till spontanidrott, och flera lekplatser finns också inom gångavstånd. Tomten är en oas för trädgårdsälskaren och erbjuder både funktion och njutning. Här finns ett vackert äppelträd som bjuder på egen skörd varje höst, samt två blåbärsbuskar som förgyller sommaren med solmogna bär. Den lummiga trädgården är en perfekt plats för avkoppling, och för barnen att leka fritt. Tillhörande finns ett separat garage med tillhörande uppfartsparkering. Närområdet öppnar upp för utmärkta förbindelser via buss in till city.

Fårullsvägen 113 är ett hem där ni kan flytta in och trivas direkt, välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malmslätt/Tokarp, Linköping

Fårullsvägen 113

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.