Landeryd, Linköping

Landeryd Vidablick 1

Såld
  • 8 rum
  • 210 + 18 kvm
  • Villa

Unikt enplanshus beläget i vackert landskap med naturnära läge

Med dess attraktiva tomtläge i utkanten av Landeryd hittar vi detta arkitektritade enplanshus beståendes av en boyta om 210 kvadratmeter. Här presenteras en sagolik fastighet som endast ligger några kilometer från Linköping. Fastigheten ligger inbäddad i en fantastisk natur med utsikt över betes- och åkermarker i en magisk miljö. Huset har stora genomgående ljusinsläpp, eldstad, jacuzzi, stort uterum, gott om förvaring, generös takhöjd, carport med elbilsladdning samt en stor tomt. Hela huset är omfamnat av en genuin hemkänsla och har genomgående trivsamma utrymmen.

Huset disponeras om ett rymligt och öppet kök i social och bra planlösning med generösa arbetsytor fönster ut mot trädgården samt plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är med genomgående stora ljusinsläpp, högt i tak, sociala sällskapsytor med gott om plats för soffa samt fungerande eldstad. Vidare bort i huset finns även totalt fem sovrum, entré med gott om förvaring, tvättrum, duschrum samt badrum utrustad med toalett, badkar och golvvärme. Huset utmärks av praktiska och bra planlösningar. Huset har vattenburen golvvärme i alla rum. Vatten samt avlopp via samfällighet.

Huset med dess fantastiska läge står på en härlig insynsskyddad tomt om 2 657 kvadratmeter. Tomten utgörs av större gräsytor och många soltimmar. Här finns även en dubbel carport, två förråd med plats för trädgårdens alla redskap samt en avdelning som inrymmer gym i dagsläget. På tomten finns äpple, magnolia, odlingslådor samt bärbuskar. Här kan du njuta av lummiga grönområden, svampplockning och vackra landskap.

Från bostaden har du även närhet till golfspelande på Landeryds Golfbana. Bad via Åhagens badplats är inom gångavstånd och cirka 300 meter. Goda kommunikationer in till Linköping via bil, buss eller cykelväg. Skolskjuts finns i närheten vid angränsande väg.

Detta är en chans som sällan kommer- varmt välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta mäklaren för mer information.

Mer om mäklarna