Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 31B

  • 5 rum
  • 80 + 21 kvm
  • Kedjehus
Utgångspris 3 500 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Drömhemmet på Munkhagsgatan 31B med perfekt hörnläge!

Välkommen till detta supertrevliga parhus på Munkhagsgatan 31B, ett hem som erbjuder allt du kan önska dig! Beläget på en eftertraktad hörnplats på en höjd, omgiven av grönska, finner du här en mysig, lummig tomt som bjuder in till avkoppling och trivsel.

Detta hus är en pärla som är väl omhändertaget, renoverat och uppdaterat med omsorg och kärlek. Huset är praktiskt genomtänkt för att skapa en inbjudande och funktionell boendemiljö. De genomförda uppdateringarna smälter sömlöst ihop med husets charm, vilket gör detta till en liten husdröm. Husen på kullen ligger i fyra par varav detta är det översta till vänster. Huset disponeras om en trevlig välkomnande hall, ett ljust fint kök med gott om yta för förvaring och beredning samt en rejäl matplats. Vidare finns badrum, rymligt vardagsrum med utgång till uterum och trädgården på baksidan samt ett stort sovrum med klädkammare och ett mindre sovrum. Uppe finns idag ett sovrum, flera praktiska förvaringsutrymmen och ett allrum som lätt kan göras om till sovrum.

Utöver detta finns även ett trädgårdsförråd där du kan förvara redskap mm samt samt ett separat förråd på området där du kan förvara cyklar, däck etc.

Med sitt unika läge har du närhet till allt det bästa som Linköping har att erbjuda. Här bor du bekvämt med promenadavstånd till skolor, mataffärer, restauranger och utmärkta kommunikationsförbindelser. Samtidigt kan du njuta av lugnet och privatlivet som den lummiga omgivningen erbjuder.
Sammantaget ett tryggt boende i ett lugnt och omtyckt bostadsområde som är barnvänligt med flertalet lekparker, förskolor och skolor i närheten. Här bor du nära både Ekholmens centrum och Johannelunds centrum med bl.a. matbutiker, systembolag, bibliotek, apotek, vårdcentral, frisör och pizzeria. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser till övriga staden. Härliga promenadstråk längs med den intilliggande Stångån där ni även finner en badplats och beachvolleybollplaner!

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska kedjehus, en perfekt kombination av stil, komfort och ett oslagbart läge. Välkommen hem till Munkhagsgatan 31B!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Johannelund, Linköping

Munkhagsgatan 31B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.