Hejdegården, Linköping

Nattstuvugatan 11

Såld
  • 6 rum
  • 179 + 64 kvm
  • Radhus

Karaktärsfullt radhus med mycket elegans/Hejdegården

Välkommen till denna smått unika och karaktärsfulla bostad på ett lugnt läge centralt i city. Nu finns chansen att bli ägare till en friköpt fastighet med plattsatt uteplats och dubbla balkonger. Njut av solen från morgon till kväll. Bekvämt med garageplats i direkt förbindelse med bostaden.

Huset är uppfört i tre våningsplan med hel källare fördelat på garage, sovrum (idag används det som walk in closet) förvaring/gym/relax med dusch och bastu. En trappa upp, markplan från innergårdens sett, möts vi av generös och ljus sällskapsdel. Gränserna mellan ute och inne suddas ut tack vare de stora fönsterpartierna. En underbart ljuvlig del att umgås i. Nyrenoverat kök från kvalitativa HTH kök, vilken inger en elegans, funktionalitet och till sist estetik detaljer. Här har man bland annat en extra djup arbetsbänkyta, integrerade vitvaror och överskåp med bra förvaring. Rymlig matplats som går samman till sällskapsdelen. Mysfaktorn är den öppna spisen och den stora balkongen med grönskande utsikt. Huset erbjuder fyra till fem möjliga sovrum och exklusiva badrumsmiljöer, väl mellan dusch eller badkar. Genomgående materialval av ekparkett och de väl genomtänkta kvadratmeterna inte lämnar något mer att önska, även en enhetlig färgskala ger en elegant bostad.

Lägesmässigt välplacerat i Hejdegården där du finner utbud för vardagen inom bekvämt avstånd och utan att göra avkall på naturen och lugnet hemmavid.

Hejdegården är ett mycket barnvänligt område med direkt närhet till barnomsorg, busshållplats, matbutik och restauranger. Ett stenkast bort finns bland annat trevliga promenadstråk längsmed Stångån, vackra grönområden, Tannefors Slusscafé . En kort cykeltur bort ligger Universitetssjukhuset och Saab. Innerstadens puls finner man på bekvämt gång- och cykelavstånd.

Definitivt ett tillfälle att ta vara på - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning av denna pärla!

Mer om mäklarna