Hackefors, Linköping

Rönnhagsvägen 39

Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 192 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 295 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ett älskat hus i Hackefors söker en ny familj

Välkommen till Rönnhagsvägen 39 - ett ljust och inbjudande 1½-plans kedjehus som erbjuder både stil och funktionalitet i ett perfekt paket. Här bor du rymligt och bekvämt med hela 6 sovrum, 3 badrum, tvättstuga, vardagsrum och ett modernt kök i öppen planlösning med matsalen. Den smarta planlösningen och generösa boytan gör detta till ett perfekt boende för den stora familjen eller för dig som uppskattar extra utrymme.

Huset har stilfulla materialval med klinkergolv i tillbyggnaden och parkettgolv i övriga rum. Fräscha ytskikt och genomtänkt fönstersättning som fyller hemmet med härligt naturligt ljus. Tomten är både lättskött och vacker, inramad av grönska som skapar en avkopplande atmosfär och ger möjlighet till en trivsam utomhusmiljö. Här finns gott om plats för både lek och vila men även för sommarens mysiga grillkvällar med familj och vänner.

På ovanvåningen finner du ett badrum samt fyra mindre sovrum. Dessa rum kan enkelt omvandlas efter behov - kanske till ett stort allrum eller flera arbetsrum. Den flexibla planlösningen ger dig möjlighet att skapa det utrymme som passar just din livsstil.

Invändigt erbjuder huset en genomtänkt planlösning som ger gott om utrymme för både sociala tillställningar och avkoppling. Köket, som renoverades 2015, är både funktionellt och stiligt - det perfekta stället att samlas för gemensamma måltider och matlagningsäventyr. Den öppna planlösningen gör det till en naturlig samlingspunkt, där du kan njuta av både avkoppling och sociala tillställningar med nära och kära.

Huset är attraktivt beläget i Hackefors med närhet till det bästa som södra Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som vill bo i ett lugnt område nära stan. I området Hackefors tar du dig enkelt in till city via buss eller cykel. Straxt intill huset finns rekreationsområde med motionsspår (även skidspår vintertid) och Vårgårdsbadet.
Hackefors är ett trivsamt och barnvänligt villaområde med närhet till flera förskolor, skola och fina grönområden. I närområdet finns både mataffärer, lekplatser, Landeryds Golfbana, idrottsanläggning, butiker, återvinningsstation, - allt man kan behöva.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl dig via hemsidan eller till ansvarig mäklare, Varmt Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hackefors, Linköping

Rönnhagsvägen 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.