Fredriksberg, Linköping

Svalörtstigen 8

  • 7 rum
  • 171 + 30 kvm
  • Kedjehus
Högstbjudande 4 995 000 kr

Hörntomt på återvändsgata i omåttligt populärt område!

Varmt välkomna till en ypperligt välskött fastighet på attraktiv adress i Fredriksberg!

Längst in på återvändsgata, på väl tilltagen hörntomt saluförs nu Svalörtstigen 8 som erbjuder en rymlig familjevilla med en väl genomtänkt planlösning med fem sovrum, gott om sociala ytor och praktiska förvaringslösningar. Under de senare åren har en riktig oas skapats i och med det påkostade poolområdet som under sommartid erbjuder åtskilliga soltimmar. Dessutom finns ett fantastiskt och påkostat uterum som kronan på verket!

På entréplan inryms idag stort vardagsrum med utgång till poolen, kök, matplats med braskamin och utgång till trädgården, två sovrum, en tvättstuga/groventré, helkaklat badrum och hall. Vidbyggt garage med förrådsdel. Här finns ingång till tvättstugan samt utgång till trädgården. I garaget finns en laddbox installerat för elbil och porten är elektrisk.

På övre plan finns tre sovrum, ett nyrenoverat badrum samt en klädkammare. Här finns en luftvärmepump med kyla för att kunna hålla en sval inomhustemperatur sommartid. Även utgång till balkong.

Många av de stora renoveringarna såsom fönster, tak, fasad etc. är genomförda. Fiber är självklart indraget och till bilen finns plats antingen i garaget eller i carporten. Utomhus finns dessutom ett poolförråd och ett förråd som nås genom en förlängning av garaget. Tomten är mer än väl insynsskyddad med en lummig och grönskande innergård som erbjuder gräsmatta, stensatt uteplats, uterum och poolområdet med uppvärmd utedusch som skyddas av ett påkostat plank med integrerad belysning.

Fredriksberg är ett attraktivt område med direkt närhet till skolor och förskolor och cykelavstånd till stadens stora arbetsplatser såsom LiU, US och SAAB. På fina cykelvägar tar man sig även snabbt ner till stadskärnan. Här bor man även med närhet till Ekholmens centrum och dess stora serviceutbud. I denna del av Linköping bor man även nära Tinnerö eklandskap och Vidingsjö motionscentrum där man i vackra skogsmiljöer hittar rekreationsmöjligheter året om.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fredriksberg, Linköping

Svalörtstigen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.