Fredriksberg, Linköping

Vårlökstigen 7

  • 4 rum
  • 95 + 55 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Kedjehus med centralt, barnvänligt och trevligt läge

Välkommen till idylliska, trygga och familjära Fredriksberg och detta stilrena kedjehus! Här stiger du in i ett öppet och ljust hem om 95 väl omhändertagna kvadratmeter med ett insynsskyddat läge, sociala ytor och bra planlösning.

Här välkomnas du av en funktionell och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Köket är utrustat med bra förvaringsmöjligheter och djupa skåpluckor. Vidare finns tre sovrum, ett duschrum, en praktisk och trevlig gästtoalett samt ett härligt och rymligt vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor. Gott om förvaringsmöjligheter i form av flertalet garderober, en kattvind samt separat klädkammare belägen på övervåningen. Det stora och härliga uterummet som nås från bostaden är perfekt för sociala tillställningar.

Den härliga uteplatsen på husets baksida har något för alla. Såväl barn med spring i benen som vuxna med trädgårdsintresse kommer att älska att spendera tid här. Här finns en vedeldad badtunna, trädgårdsland samt ett stort altandäck där ni kan njuta av dagens alla soltimmar. På tomten odlas bland annat jordgubbar, krusbär, björnbär, örter samt svarta- och röda vinbär. Tomten är om 403 kvm och är perfekt för dig som vill ha lite lagom med trädgård och lite att pyssla med om så önskas. Bostaden pryds av en stensatt framsida utsmyckad med prydnadsträd, lavendelrabatt, pioner samt äppleträd. Separat uppfartsparkering samt garage med elektrisk garageport. I garaget finns även en laddbox installerad för elbil.

I Fredriksberg bor du i mycket omtyckta och trygga kvarter med ett perfekt läge mellan citypulsen och naturen. Bara en kort promenad bort finns även flera bra förskolor i närheten. Vidare finns det i närområdet både lekplatser, idrottsanläggning, gym, vackra promenadstråk, rofyllda grönområden, bra kommunikationer, vårdcentral samt populära Ekholmen centrum- allt man kan behöva. Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Tillträde sker enligt överenskommelse. Säkra er husdröm nu, varmt välkomna på visningen!

Boka visning

  • Enbart bokad visning. Anmälan sker via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fredriksberg, Linköping

Vårlökstigen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.