Ekängen, Linköping

Bärstadskogsvägen 49

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 156 + 50 kvm
  • Villa

Exklusivt boende på omtyckta Bärstadskogsvägen

Är du på husjakt? Välkommen på visning av detta påkostade hus med ett ostört och vackert läge i Ekängen!

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök och 206 kvadratmeter på Bärstadskogsvägen! Här stiger du in i ett väl omhändertaget och lyxigt hus i Ekängen med härlig atmosfär, ostört läge, sociala ytor, hög materiell standard och generös takhöjd. Denna stilrena villa har mycket att tycka om, ett perfekt boende för dig som söker ett okomplicerat boende med magiska vyer, oslagbar boendemiljö, slående takhöjd och en optimal planlösning genomgående för hela bostaden.

Här kommer du in i en inbjudande och pampig entré med en väl tilltagen takhöjd, goda avhängningsmöjligheter och klinkergolv. Vidare finns ett rymligt och trevligt vardagsrum med härligt ljusinflöde, fyra sovrum och ett socialt, modernt och fräscht kök med påkostade material som en trevlig köksö, stora spröjsade fönster, öppen planlösning mot vardagsrummet samt altanen och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet har plats för större soffgrupp. I huset finns även två helkaklade duschrum varav ett smakfullt och fräscht med dusch, handfat, golvvärme, badrumsskåp och toalett samt ett större påkostat badrum med handfat, badkar, toalett samt dusch. Utöver det finns totalt tre klädkammare, ett allrum beläget på övervåningen med stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus, stor balkong samt en praktisk tvättstuga med arbetsbänk, förvaringsskåp, diskho, tvättmaskin samt torktumlare.

Den trevliga, lättskötta och rogivande trädgårdstomten har välskött gräsmatta, stora gräsytor och många soltimmar. På tomten finns även ett garage om 50 kvadratmeter. Dubbelgaraget har goda förvaringsmöjligheter, fjärrstyrda portar, gott om hyllor och garderober samt med plats för två bilar. Över garaget finns en isolerad vind. Utvändigt finner vi även en större trädäckad altan som löper längsmed husets långsida. Här kan man njuta av varma sommarkvällar med nära och kära. På tomten finns även en lyxigt stor pool med tillhörande isolerat poolhus.

För den som söker ett attraktivt, vackert och familjevänligt läge är populära, omtyckta och idylliska Ekängen ett perfekt område för alla. Enbart några meter från bostaden finns badsjön Roxen, lummiga grönområden, vackra promenadstråk, matbutik och förskola. Här finns flera förskolor samt skolor i form av Bärstadsskolan årskurs F-1 och Ekängsskolan årskurs 2-6. Ekängen ligger endast nio kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 15 minuter.

Tillträde kan ske tidigast 1/4 2025. Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ekängen, Linköping

Bärstadskogsvägen 49

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.